GHOST

Italialaisen Paola Navonen suunnittelema, Gervasonin valmistama Ghost-sohva on monen  toivelistalla, ja saavuttanut jo klassikon asemaa.

Mikä Ghostista tekee niin erityisen ja haluttavan, että se vuodesta toiseen keikkuu toivelistojen kärkipaikoilla? Ehkä sen  tyylikkääseen muotoiluun yhdistyvä leikkisyys ja yksinkertaisuus. Lisäksi Ghost on ehdottomasti käytettäväksi suunniteltu sohva, ja käytettävyyttähän sohvalta yleensä odotetaan ja halutaan.
Suunnittelijan itsensä mukaan haamujen on sanottu olevan aina vähän surullisia mutta tämä, hyvin moderni aave pursuaa iloa ja yllättävää huumorintajua. Tähän on helppo yhtyä, sillä Ghost-sarjan sohvat ja nojatuolit ovat miellyttäviä, viihtyisiä ja niillä on kameleonttimainen kyky muuntautua ylellisestä yksinkertaiseksi.
Verhoiluna on väljä kangas, joka ryppyyntyy kodikkaasti ja asettuu huolettomasti, kuin joku olisi vahingossa, väliaikaisesti laittanut sen sohvan päälle.

Vaihtoehtoja tavanomaisen valkoisen aaveen lisäksi on lukemattomia. On kuviollista, värillistä, paksua ja ohutta. Ghostista saat siis juuri niin leikkisän tai elegantin kuin haluat!


Tervetuloa myymäläämme kuulemaan lisää Ghostin maailmasta!

ghost04-amb1

gervasonighost Ghost-collection-Paola-Navone-Gervasoni

This entry was posted in Blogi. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.