Ilahduttavan ihana italiainen – KRISTALIA

Kunnioitettavaan 20 vuoden ikään ennättäneen italaisen KRISTALIAn perusti nuori ja innokas kaksikko 1994. Kaksikko, jonka kaksi suurta intohimoa olivat, ja yhä ovat, design ja jazz.

Kristalian mainio Elephant-tuoli on jo klassikon asemansa ansainnut mutta emme voi, jälleen kerran, olla nostamatta esiin sen mahtavaa monikäyttöisyyttä. Nokkela norsu istuu yhtä hyvin koteihin, konttoreihin kuin kuisteillekin, ja jalkoja vaihtamalla työtuolina toimimiseen tylsistynyt keikahtaa kätevästi kiikuksi.

ele5ulko

Loistoesimerkki Elephant-tuolien käytöstä toimistotiloissa löytyy ruotsalaisen pelifirma Kingin konttorista Tukholmassa. Näyttää hyvältä, eikö?

candy_5 candy_1

Elephant-tuolin ohella itseäni ihastuttavat yksinkertaisen pelkistetyt pöydät Nori ja Sushi, jotka molemmat slimmiydestään huolimatta ovat ulkoisen kauneutensa lisäksi kätevästi laajennettavissa isompiinkin illanistujaisiin.

sushi21 Nori121

Jos Kristalia onkin sinulle vähän vieraampi, suosittelemme tutustumaan sen mainioon maailmaan, jossa mahdollisuuksia riittää ja silmä lepää!
 

This entry was posted in Blogi. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.