Kevät ja aihetta juhlaan

Ylihuomenna vietetään äitienpäivää ja muistetaan äitejä, muutaman viikon päässä häämöttävät valmistuvien juhlallisuudet, ja silloin muistetaan heitä.
Kutsuja saattaa tulla useampiinkin valmistujaiskemuihin ja tuumataan ehkä kiivaasti miten päivän sankaria tai sankaritarta voisi muistaa, millainen lahja olisi hänelle mieluinen. Lahjavalintaan vaikuttaa luonnollisesti myös se, kuinka hyvin lahjan saaja ja hänen elämäntilanteensa tunnetaan.

Rahalahja on aina helppo, joskin persoonaton ratkaisu, ja monet eivät missään nimessä halua rahalla muistaa, vaan antaa konkreettisemman, säilyvän ja aikaa kestävän lahjan.
Jos perheestä tai lähipiiristä löytyy koruharakaksi tunnustautuva äiti-ihminen, ylioppilas tai muu valmistuva, jonka korut ovat hujan hajan parissa, kolmessakin paikassa tai epämääräisissä purkeissa ja purnukoissa, tai itse säntillisyys, joka haluaa koruilleen niiden arvoisen vapaa-ajan asunnon, löytyy Balmuirin korurasioista oivallinen lahja kyseiselle henkilölle. 
Nokkelat korurasiat ovat ensimmäisiä Balmuirin valikoiman nahkatuotteista. Ne ovat klassisia, omaperäisiä ja valmistetaan käsin laadukkaista materiaaleista.

balmuir1
Rasioita löytyy myös solmioille ja kelloille, ja opiskeluaan vielä jatkava voi hyvinkin ilahtua jopa valikoiman opiskelu- ja työpöytätarvikkeista. Valikoimassa on myös tyylikkäitä, ajattomia valokuvakehyksiä, jotka ovat oivallinen lahja niin äideille kuin valmistuville. Kehyksessä voi lahjan saajalle antaa muiston yhteisestä hetkestä, tai sen avulla voi persoonallistaa rahalahjan sujauttamalla setelin tai lahjasekin kehykseen. Omat suosikkini ovat korurasioista pienin ja söötein sekä valokuvakehyksistä matkakehys kahdelle kuvalle.

Tervetuloa myymäläämme tutustumaan Balmuiriin ja sen tuotteisiin sekä pohtimaan parasta lahjaa juhlistettavalle!

   

This entry was posted in Blogi. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.