2016

Joulu on nautittu, vietetty ja juhlittu, vuosi vaihtunut, ja alkanut vuosi toivotettu tervetulleeksi. Joulu on ehkä jo siivottu nurkista tai kodeissa parhaillaan keräillään ja pakkaillaan koristeita odottamaan seuraavaa joulua ja sen odotusta.
Vaikka päivät ovatkin alkaneet pikkuhiljaa pidentyä, on pimeiden tuntien määrä vielä roima. Uuden vuoden myötä saapuivat jo odotetut pakkaset, ja viime päivinä on saatu nauttia kepestä lumisateestakin.
Pimeiden iltapäivien ja iltojen jatkuessa, pakkasen narisutellessa nurkkia on nautinnollista tunnelmoida kynttilöiden matalassa ja tasaisessa valossa niin ruokaillessa, seurustellessa ja iltaaistuessa kuin itsekseen torkkupeiton uumenissa omiin ajatuksiinsa vajonneena.

Täydellisen pehmeä, lämmin ja luotettava torkkupeittotoveri on Balmuirin Kid mohair-huopa. Sen muhkeuteen kelpaa käpertyä työpäivän jälkeen, pakkasreippailulta palattua tai miksipä ei sen suojissa työasioitakin hoitelisi.
balmuir

balmuir2

Halusipa kynttilöistä sitten koota näyttävää asetelmaa tai tuoda yhden kynttilän verran herkkää, lämmintä valoa, ovat kotimaisen Desicon kynttilät valintamme tunnelmointituokioihin.

desico

Toivotamme tunteiden täyttämää, onnellista ja menestyksekästä alkanutta vuotta!

This entry was posted in Blogi. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.