BLACK FRIDAY 25.11.

On tänä lumettomana marraskuuna hyvinkin osuva. Mustia ovat viime päivät, etenkin aamut ja illat, sateisuudessaan ja pimeydessään olleet.

Meillä täällä pohjolan perukoilla tavataan hokea, että tuon pimeyden ja synkkyyden voi sulkea ulos. Aikakausilehdet suorastaan kehottavat siihen – sohvan nurkkaan vaan kippuralle, pikkuvaloja sinne tänne, kynttilöitä, vilttiä ylle. Kuppi teetä, lasi viiniä, suklaata tai mitä vaan lohtua käden ulottuville ja pakosalle tarinoiden tai elokuvien maailmaan.

Vaihtoehtoja sohvanurkkailullekin toki on. Voi räjäyttää olohuoneen heivaamalla sohvat ja nojatuolit, korvaamalla ne kookkaalla pöydällä, jonka äärellä jokainen voi puuhata omaansa, tai voidaan puuhata yhdessä. Tai jättää heivaamisen väliin mutta sohvailun sijasta oleilla ja viettää aikaa keittiössä.

Mikä sitten omimmalta tuntuu.

Me Divaanissa luotamme valaisimien ja kynttilöiden mieltä ylentävään voimaan mutta emme myöskään nakkele niskojamme reippailulle tai sohvanurkkailulle. Varustaudumme heijastimin ja kumisaappain, kävelemme pitkin valaistua jokivartta, kapuamme Kakolanmäelle katsomaan tähtiä, sohvailemme ja puuhailemme sen jälkeen.

Perjantaina meilläkin kuitenkin on Black Friday.

Gant Home- tuotteita sekä tyynyhuppuja, vilttejä että pientavaraa mustuuden torjuntahinnoin -30% -40% -50% jopa -60%. Tervetuloa tutkimaan löytyisikö sieltä jotain sopivaa marraskuuhusi, tai vaikka joulua varten.

 

This entry was posted in Blogi. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.